OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

GS TRADE Hungary Kft. az Egyesült Államokban legkedveltebb elektromos cigarettamárka, a Green Smoke magyarországi forgalmazója. Az elektromos cigarettákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket webshopunkban és disztribútorainknál lehet megvásárolni.

A hagyományos dohányzás egészségesebb és etikusabb alternatíváját kínáljuk. A Green Smoke elektromos cigaretta nem tartalmaz kátrányt és rákkeltő anyagokat, a zavaró dohányfüst helyett friss párát bocsát ki. Nem dohánytermék, ezért használatára a dohányzási tilalom nem vonatkozik. Nikotinmentes változatban is elérhető.

Dohányosoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak leszokni a káros szenvedélyükről és annak egy egészségesebb módjára térnének át. Passzív dohányosoknak, akik a környezetükben dohányzókat szeretnék meggyőzni az elektromos cigaretta előnyeiről. Azoknak, akik olyan helyen sem szívesen mondanak le a cigarettázás élményéről, ahol a dohányzás tiltott (pl. bárokban, éttermekben, irodában). Eldobható elektromos cigarettánkat a társasági dohányosoknak és a e-cigarettázás élményét kipróbálni vágyóknak ajánljuk.

Hagyományos dohánytermékek fogyasztásánál jóval egészségesebb módja cigarettázásnak. Dohányzásról való leszokást elősegítheti. Passzív dohányosok közérzetének, egészségének védelmét szolgálja. A dohányzási tilalom hatálya alá nem vonatkozik, ezért bárhol használható. Nikotinmentes változatban egyszerű élvezeti cikk.

Webáruházunkban, és a weboldalunkon feltüntetett disztribútorainknál vásárolható meg a Green Smoke elektromos cigaretta és kiegészítő termékei.

Leave a Reply