OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Ismeri a grapefruitmag kivonat gyógyerejét? A gyümölcs értékes hatóanyagait tartalmazó természetes táplálékkiegészítő külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt jótékonyan hat az emberi szervezetre. Pozitív tulajdonságait laboratóriumi kutatások igazolták. Bebizonyosodott, hogy a grapefruitmag kivonat csepp formában fogyasztva az egyik legerősebb természetes antibiotikum, melynek a szintetikusan előállított készítményekkel ellentétben semmilyen mellékhatása nem ismert. A légzőszervi és emésztőrendszeri problémák ellen gyors javulást hoz, gyomorfekély, hasmenés, asztma ellen is hatékony. A grapefruitmag kivonat magas C-vitamin tartalmánál fogva erősíti az immunrendszert.

Emésztőszervi problémák gyötrik? A grapefruitmag kivonat természetes módon enyhíti a panaszokat. Különleges hatóanyagai segítenek a gyomor és a belek egészségének helyreállításában, fenntartásában. Akár a gyomorfekély és a gyomor különböző fertőzései is megszüntethetők a grapefruitmag kivonat rendszeres alkalmazásával. Mivel erős fertőtlenítő, a gombás fertőzések, Candida és lábgomba ellen rendkívül hatékony, akárcsak vírusok és baktériumok ellen. Mikroorganizusokkal szembeni hatását külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt kifejti. A grapefruitmag kivonat gyulladásgátló és immunerősítő hatású,, de akár a háztartásban is használható a maximális higiénia megteremtésére.

A grapefruitmag kivonat a legjobb természetes ellenszere a fertőzéseknek.

Mivel kiéhezteti a kórokozókat, hatékonyan és gyorsan pusztítja el a szervezetet megtámadó gombákat, baktériumokat és vírusokat. A grapefruitmag kivonat ezért a legkellemetlenebb tüneteket is megszünteti, mint a hüvelygomba, a Candida, láb- és körömgomba, valamint a légúti fertőzések, gyulladások. Orvosolja a bőrproblémákat, akné, övsömör, pikkelysömör esetén is ajánlott a használata. Külsőleg és belsőleg egyaránt jótékonyan hat az egészségre, rendszeres fogyasztásával erősíthetjük a megggyengült immunrendszert, kivédhetjük a betegségeket. Az ökonet grapefruitmag kivonat gyógyerejét kutatások igazolják.

Székhelyünk Pusztaszabolcson található, de termékeinket országosan is házhoz szállítjuk.

Leave a Reply