OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A légzőszervek egészséges működését támogatja a grapefruitmag csepp, mely vitaminokban és a szervezet számára fontos vegyületekben gazdag. Flavonoid tartalma révén erős antioxidáns hatású, így fontos szerepe van a rákos betegségek megállításában, a tumoros sejtek szaporodásának blokkolásában.

A grapefruitmag csepp nagyon erős fertőtlenítő, használhatjuk gombák, vírusok és baktériumok okozta fertőzések esetén, de otthonunk tisztántartására is kiválóan alkalmas. Ez a mellékhatások nélkül alkalmazható természetes táplálékkiegészítő a különböző allergiákat és azok kellemetlen tüneteit is hatékonyan kezeli, de az emésztési panaszok enyhítésére is javasolt a grapefruitmag csepp, olaj.

A grapefruitmag csepp magas C-vitamintartalmú, erős antioxidáns hatású természetes táplálékkiegészítő, mely különböző betegségek esetén éppúgy bizonyítja gyógyerejét, mint fertőzések vagy allergia ellen. Sokoldalúan felhasználható és mellékhatást sem okoz! Külsőleg gyulladások, szájpenész, akné és egyéb bőrproblémák ellen javasolt.

A grapefruitmag olaj belsőleg az emésztőrendszeri zavarokat enyhíti, valamint rendkívül jót tesz a tüdőnek és a légzőszerveknek. A benne található flavonoknak köszönhetően megköti a káros szabadgyököket, a megelőzésben fontos szerepet játszik. A rákos sejtek szaporodásának megállításában kutatások igazolják a grapefruitmag csepp jótékony hatását.

Pusztaszabolcs

Leave a Reply