OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

A régi épületeknél még inkább szükséges a homlokzati szigetelés kiépítése.

A grafit reflex segítségével ezt utólag is kivitelezhetjük. Ez a korszerű termék az időjárás viszontagságai miatt leromlott állapotú falazatnak is teljeskörű védelmet nyújt. A grafit hőszigetelés évtizedeken át tartós marad és garantálja a télen-nyáron kellemes belső hőmérsékletet. Ha szeretné gazdaságosabbá tenni otthona energiafelhasználását és kevesebbet szeretne költeni a fűtésre, válasszon a grafit reflex akció keretében még kedvezőbb áron elérhető termékeink közül! Befektetései garantáltan megtérülnek, hiszen a a hagyományos szigetelőanyagokhoz képest akár kétszeres hővédelmet érhet el!

A grafit reflex minden elvárásnak megfelel, amit egy korszerű szigetelőanyaggal szemben támasztunk. Alapanyaga grafitszemcséket tartalmazó polisztirol, mely csupán minimálisan vezeti a hőt, felületén pedig fényvisszaverő festékréteg található.

A grafit hőszigetelés nemcsak a hideggel, de a nyári forrósággal szemben is védi otthonunk belső klímáját. Minőségi termék, használatával évtizedekre megoldjuk a szigetelés problémáját. Nemcsak az új, de a régi, leromlott állapotú falaknál is teljeskörű védelmet biztosít. Nagymértékben csökkenti az épület energiafelhasználását, ez a megtakarítások és a környezetvédelem szempontjából is előnyös. A grafit reflex akció részleteit itt találja!

Leányvár

Leave a Reply