OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

A Get Energy Kft. kiemelt célja, hogy partnerei számára a liberalizált földgáz és villamos-energia piac lehetőségeinek kiaknázásával költségcsökkenést érjen el. Tevékenységünket a nagy áram- illetve gázszolgáltatóktól függetlenül, kizárólag ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva végezzük.Folyamatosan képzett, vizsgákkal megerősített tudással bíró tanácsadói hálózatunk az ország minden városában és térségében biztosítja elérhetőségünket és ügyfeleink legjobb kiszolgálását.

Teljeskörű energetikai tanácsadást nyújtunk az alábbi területeken: Energia menedzsment, Közüzemi audit, Energia gazdálkodás, Energia beszerzési tanácsadás, Energia audit, Világítás korszerűsítés

Kis-és középvállalkozásoktól kezdve, multinacionális vállalatokon át, önkormányzatok, más intézmények részére is komplex energetikai tanácsadást nyújtunk.

Napjaink gazdasági megszorításai és a folyamatosan növekvő energiaárak következményeként a költségcsökkentés eszközei között egyre nagyobb szerepet kap a racionális energiagazdálkodás. A kis- és középvállalatok, valamint a közintézmények szűkebb speciális emberi erőforrás- kapacitással rendelkeznek, így a háttérben megbújó veszteségek feltárásának és csökkentésének lehetőségei is korlátozottabbak.

Energiamenedzsment szolgáltatásunk a múltra és a jövőre vonatkozóan is képes megtakarításokat képezni üzletfeleink számára. Ez éves szinten átlagosan 3-7%-ra becsülhető.

Tanácsadói hálózatunkon keresztül, az ország bármely pontján igénybe vehető szolgáltatási palettánk.

Leave a Reply