OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Geotherm Hőszivattyúk Kft több éve foglalkozik hőszivattyúk tervezésével, kivitelezésével és beszerelésével. Hőszivattyú használatával fűthetjük, vagy hűthetjük is lakásunkat. Weboldalunkon nemcsak a hőszivattyú típusokat részletezzük, hanem a hőszivattyú árak tekintetében is informálódhatnak látogatóink. Az üzemeltetési költségek lényegesen alacsonyabbak, mint a hagyományos fűtési eljárások esetében.

Az érdeklődők számára weboldalunkon bemutatjuk a hőszivattyú típusait: geotermikus hőszivattyú, talajszondás hőszivattyú, víz hőszivattyú, levegős hőszivattyú.

Magánszemélyektől kezdve egészen a közintézményekig, bárki igénybe veheti szolgáltatásainkat. Támogatás is igénybe vehető az alternatív fűtési módokra való áttéréshez. Így az átlagember is könnyebben tud áttérni hőszivattyús fűtésre.

A havonta fizetendő fűtésszámla sokszor nagyon drága, hőszivattyú alkalmazásával csökkenthető a költség, de emellett a fűtési hatékonyság megegyező a korábban használt fűtési rendszerével.

Elsősorban az internetes felületen lehet nekünk levelet írni, vagy telefonon. Az igények felmérése után személyesen megyünk ki az érintett épülethez felmérés céljából. A terméket házhozszállítjuk, de egyébként cégünk budapesti székhelyű.

Leave a Reply