OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!A jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere!Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt!

Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt! Még átöltözni sem kell! 10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül, kényelmesen! Az eredmény centikben mérhető. A jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere!

A Flabélos egy teljes test vibrációs tréningpad, melynek segítségével 10 perc alatt kb. 50 percnyi edzőtermi munkát végezhetünk a legkisebb megerőltetés nélkül! A billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan “ellen tart”. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. A készülékkel heti 3-4 alkalommal edzve 3 hét alatt egy ruhaméret csökkenés érhetõ el, de még jobb eredményre számíthatunk, ha még intenzívebben, naponta reggel és este vesszük igénybe. Már két hét után szemmel látható fantasztikus változásokat tapasztalhatunk!

Flabélos növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban.
növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt,
növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt,
segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze. Térjen be hozzánk egy fiatalításra és legyen törzsvendégünk.

Flabélos olcsón. Óbudán megtalálja a a megfelelő vendéglátást erre a célra. Mindez olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. Emellett arckozmetika, zsírbontás, dermalife, dermaroller, és minden más szépségápolási megoldás benne van. Cím: 1024 Budapest Lövőház u 7-9. 4.emelet Tel.: +36-70-777-11-01

Leave a Reply