OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Protektor védőfestéket forgalmazása Magyarországon!

A Protektor védőfesték felhasználható mind beltéren és kültéren egyaránt. Rendkívül szép és tartós bevonatot képez, miközben a lakás hőszigetelését is ellátja. Célunk, hogy minden régi vagy új építésű lakásokban jelentősen csökkentsük a felhasznált energiahordozók mennyiségét.

Új és most építkezők részére történik ennek a védőfestéknek a forgalmazása. Különösen régi, ma már elavult anyagokból épült házak estén fontos az, hogy megfelelő legyen egy új és modern hőszigetelő réteg kialakítása.

Megoldjuk a meglévő és új lakások hőszigetelését, miközben egy kopásálló és szép festékréteget is képez. Festék és hőszigetelés egyben! Németországban már évek óta használják és nagyon bevált, hazánkban is egyre jobban kezd elterjedni, mivel ezáltal jelentősen csökkenthető a fűtési költségek.

Jelenleg a weboldalon található elérhetőségeken adható le a rendelés, természetesen az ország bármely területére történik szállítás. Jelenleg folyamatban van az országos termékforgalamzás kialakítása, így hamarosan még gyorsabban megtörténhet a vásárlók kiszolgálása minden városban és településen!

Leave a Reply