OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Képzés és tudomány

A FMÖ Eötvös József Szakképző Iskolája és Kollégiuma 1958-ban nyitotta meg a kapuit a diákok előtt. Kezdetben mezőgazdasági gépszerelő szakmunkásképzést nyújtott az intézmény, idővel 1982-ben megindult az ilyen irányú szakközépiskolai oktatás.
A 21. századnak megfelelvén informatikai és rendvédelmi szak is indult az iskolában.

Az iskolában színvonalas oktatás és szakképzés, barátságos környezet várja a tanulni vágyó diákokat. A szakmunkás osztályokban hegesztő, növénytermesztő, mezőgazdasági gépszerelő, gépjavító és mezőgazdasági gépüzemeltető, gépkarbantartó és géplakatos képzés folyik.
A szakközépiskola informatika és rendvédelmi szakon lévő tanulókat érettségire is felkészítik a szakmájuk fortélyai mellett. Továbbá a felnőtteknek érettségire felkészítő levelező oktatás nyújt.

Az általános iskola nyolcadik osztályos tanulóinak ad továbbtanulási lehetőséget a középiskola.

A napjaink munkaerőigényéhez szükséges képzést nyújt az intézmény.

A középiskola Seregélyesen a Fő út 278-as házszám alatt található 5 hektáros zöldövezetű területen. A intézményhez rendszeres buszjárat érkezik a környező településekről (Székesfehérvár, Szabadegyháza, Mezőfalva stb.), melyek az iskola épülete előtt állnak meg. Továbbá a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár vasútvonalon (a Pusztaszabolcsról az őszi és téli menetrend szerinti 6 óra 5 perckor, a tavaszi és nyári menetrend szerinti 6 óra 15 perckor induló vonattal) is el lehet jutni az intézménybe, a vasútállomáson helyi járat várja a diákokat.

Leave a Reply