OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

Faggyas László vagyok, 1994 óta foglalkozom egyedi és exluzív bútorgyártással. Eddigi működésem alatt tapasztaltam, hogy megnőtt azon cégek, illetve magánszemélyek köre, akik igénylik a minőségi bútorokat, és az optimális, célszerű kihasználhatóságot, valamint környezetébe, stílusába való beilleszkedést veszik figyelembe.

Megrendelésre vállaljuk komplett lakás- illetve irodabútor, magán és üzleti berendezések gyártását kivitelezését.Konyhabútor készítés: modern konyhabútor készítés, design konyhabútor készítés, beépített konyhabútor készítés.Irodabútor gyártás: egyedi irodabútor gyártás laminált bútorlapból.Tolóajtós szekrény: tolóajtós szekrény nálunk kizárólag fémvasalattal készül, az itt alkalmazott ajtók úgynevezett függesztett ajtók, mivel ezeknek a mérete elég nagy ezért különböző terhelési szinteknek megfelelő vasalatokat használunk.Hálószobabútor: a hálószoba a lakás intim része, ezért fontos a meghitt, kellemes kényelmes berendezés amellett hogy a funkcionalitása is nagyon fontos.Fürdőszobabútor gyártás: a fürdőszobabútor esetében leginkább a helykihasználhatóságra kell nagy figyelmet fordítani, mivel általában ez a legkisebb helység a lakásban.

A nálunk gyártott bútoroknál,mindenki megtalálja a számára megfelelőt mivel egyedi bútor,legyen az lakossági vagy közületi berendezés. Cégünk csak kizárólag megrendelésre készít bútorokat,ezért nálunk bármilyen stílusban,különféle anyagokból választhat a megrendelő biztosan elkészítjük álmai bútorát.

Az egyedi méretre készített bútorok, minden estben az optimális kihasználhatóságot,valamint a praktikusságot részesítik előnyben,főleg a konyhabútoroknál van jelentősége, de a lakás többi részénél sem elhanyagolható a rendezett tárolás a bútorokban.

Cégünk az ország egész területén készített bútorokat,Pest megyében ingyenes helyszíni felméréssel.
Kapcsolat:Tel.: 06 (70) 505-6374
Facebook: Faggyas László
e-mail.: info@faggyasdesign.hu
web: www.faggyasdesign.hu
skype hívás Skype hívás

Leave a Reply