OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

Az éptár.hu elsődleges feladata, hogy marketing felületet adjon hazai építőanyag forgalmazók és gyártók, valamint építészek részére.

A szakmabeliek bemutatkozási lehetőséget kaphatnak, az építészek költségtérítés nélkül tehetik fel portfóliójukat, ami az építészGalériában mindenki számára böngészhető. A gyártó vagy termékcsoport szerinti tüzép kereső és építőanyag kereső alkalmazásával a látogató egyszerűen tájékozódhat az építőanyagokról. Letölthetőek továbbá építőanyag katalógusok, termékismertető anyagok, CAD termékkönyvtárak és kész alkalmazások is. A honlap egyedi megoldások kategóriájában, egyéb hasznos programok is megtalálhatóak, mint például mediterrán cserepező vagy az ajtó és ablaktervező program. A látogató építőipari újdonságokkal foglalkozó hírlevélre is regisztrálhat.

Az éptár.hu építészeti és építőipari portálon ez építész mérnököktől a kivitelezőkőn át építőanyag kereskedésekig mindenki olvashat érdekes adatokat.

Az oldalon megjelenés kiváló lehetőséget jelent a szolgáltatóknak, míg az építtetők dolgát megkönnyítik az anyagválasztásban

A szolgáltatás a weboldalunkon érhető el.

Leave a Reply