OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

A Dalos Tüzép 1980 óta folyamatosan fejlődő családi vállalkozás. A már harminckettedik éve építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég telepén a széles árukészletből ma már 3 mixerautóval, 2 földmunkagéppel, 5 billenős és 5 darus tehergépkocsival szolgálja ki a vásárlókat.

A tüzép telepről vásárolható jó minőségű építőanyagok a legnevesebb gyártók termékei. A tizenöt termékcsoportból minden beszerezhető, ami egy ház felépítéséhez és felújításához szükséges lehet. A falazáshoz szükséges falazó anyagok gerendákkal és áthidalókkal együtt vásárolhatók meg. Tetőfedésre az öt népszerű cserép márka teljes kínálatából lehet választani. A szigetelő anyagoknál többek között az Austrotherm polisztirol és a Rockwool kőzetgyapot termékeinek teljes választéka várja az építkezőket. Természetesen nem hiányoznak a vakolatok és a korszerű készkémények sem. A lakás átalakításához a Rigips gipszkarton lapok és profilok széles kínálatából lehet választani. A kert csinosításához a Leier és Semmelrock térkövek választéka várja a vásárlókat. Ezek csak a legfontosabb építőanyagok.
A munkatársak segítenek az építőanyagok kiválasztásában, tervrajz alapján ingyenesen kiszámolják a szükséges mennyiségeket, és igény szerint a megfelelő gépkocsival házhoz is szállítják a vásárlóval egyeztetett időpontban.

Az új családi házat építők és lakásukat felújítók számára a jó minőségű építőanyagok az utólagos javításoktól mentes gondtalan éveket biztosítják a beköltözés után. A kivitelező szakemberek pedig a megkötött megállapodás keretében zavartalanul végezhetik a munkájukat.

Az új otthon építésére az alaptól a tetőig minden építőanyagra jó minőségű megoldást talál itt. Családi házak utólagos hőszigeteléséhez, a lakás átalakításához és felújításához is beszerezhető minden építőanyag.

A Piliscsaba központjában található tízezer négyzetméteres építőanyag kereskedés telepen vásárlókat a legtöbb termékből raktárkészletről szolgálják ki. A honlapon lévő árajánlatkérő űrlapon pedig az egész ország területéről könnyen kérhető árajánlat a kiválasztott termékekre, és telefonon is minden információt megadnak az érdeklődőnek a személyre szabott építőanyag árakról és szállítási feltételekről.

Leave a Reply