OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Weboldalunk több olyan ipari célokra használható ingatlanokkal és területekkel foglalkozik, melyeket rajtunk keresztül lehet kibérelni vagy megvásárolni.

Adatbázisunkban több iparterület és ipari ingatlan is szerepel. Ezek között meg lehet találni üres földterületeket és épületekkel rendelkező telkeket is.

Szolgáltatásainkkal és ingatlanjainkkal elsősorban a vállalkozásokat és cégeket vettük célkeresztbe, de igénybe vehetik a magánszemélyek is bármikor.

Ezeket főleg ipari célokra lehet felhasználni, de akár egy kereskedelmi üzlet is felépíthető rajta, mint például egy hipermarket. Raktározási célokra is kitűnően lehet ezeket alkalmazni, de üzemcsarnokok és telephelyek is kialakíthatóak rajta. Ezen kívül még sok dologra is fel lehet használni ezeket.

Egyenlőre a Miskolchoz közeli településeken lehet megtalálni az ingatlanokat, de mivel oldalunk listája folyamatosan frissül így egyre több ingatlan kerül fel majd adatbázisunkba, aminek köszönhetően nem csak regionálisan, hanem országos szinten is igénybe vehetik majd szolgáltatásainkat.

Leave a Reply