OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A vállalkozás gyártási segédanyagokat és eszközöket forgalmaz elsősorban autóipari és elektronikai gyárak számára, de egyéb termelési területekre, illetve a kereskedelmi és a szolgáltató szektorban tevékenykedő cégek számára is.

A Lean Manufacturing koncepció megvalósításának egyik eszköze a csővázas gyártásközi és raktári állványrendszer. Csak csatlakozó elemeket és csöveket kombinálunk néhány kiegészítővel, mégis nagyszerű innovatív elképzelések és ötletek születnek, melyek megkönnyítik a munkavégzést. Helyet, munkaerőt, időt és költséget takarítunk meg vele. Igény szerint építhetők a rendszerből különféle modulok, pl. görgősoros adagoló, polcos állvány, összekapcsolható mobil kocsi, guruló asztal, kanban tábla.

Mivel a lean a Toyota gyárakból indult, termelési alkalmazása kezdetben az autóiparban volt jelentős, az autógyártók és a hozzájuk beszállító vállalatok körében. Mára azonban a gazdasági szféra többi szereplője is kezdi felismerni a rendszer előnyeit. Nem csak gyártásközi rendszerről van szó, használják raktárakban, szupermarketekben, kórházakban, gyógyszergyárakban, nyomdákban, adminisztrációs- és logisztikai területeken, tehát a termelési szektoron kívül a kereskedelmi és a szolgáltatói szektorban is.

A rugalmas gyártás ötlete Japánból származik. A japán Toyota autógyár már a hatvanas-hetvenes években összegyűjtött egy sor sikeres gyártási mintát, melyek a Lean Manufacturing (karcsúsított gyártás) és a Kaizen (folyamatos fejlesztés, tökéletesítés) elemeit adják. Ez a szemlélet nagy hangsúlyt helyez a költséghatékonyságra, a gyártási veszteségek és a készletek minimalizálására, a felesleges műveletek és várakozás kiiktatására, a folyamatos áramlásra, a hatékony problémamegoldásra, rugalmasságra, a folyamatokban résztvevő munkatársak bevonására.

Szállítjuk a rendszerhez szükséges összes elemet, de ránk bízhatja a rendszer megtervezésését és összeszerelését is. Cégünk budapesti székhelyű, de Magyarország egész területén, sőt a határokon túl is szállítunk.

Leave a Reply