OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Cservenka Béla, bár néhányan Seo Bélának is hívnak. Alkalmazottként kezdtem, majd egyéni vállalkozóként folytattam munkámat a keresőoptimalizálás terén. Manapság leginkább Hungarian SEO néven ismernek.

Hiszem és vallom, hogy természetesen az online jelenlét ma már minden vállalkozásnak kötelező – így alapvető szükséglet a céges honlap -, de a legfontosabb mozzanat mégis a keresőoptimalizálás, hiszen ettől várhatóan lesz egy fix bevétele is a cégnek, azokból a termékekből vagy szolgáltatásokból amelyekre optimalizálta(tta) weboldalát.
Mellesleg, ha egy weblap optimalizálva van, akkor a keresőmarketing (pl.: Google Adwords) is kevesebbe fog kerülni.

Azon mikro- és kisvállalkozásoknak tudok megoldást kínálni, aki el tudja dönteni, hogy milyen célt szeretne elérni a honlapjával. Például szeretne egy-egy terméket, vagy szolgáltatást online értékesíteni, vagy esetleg feliratkozókat gyűjteni hírlevelére. Az első a CÉL meghatározása.

Ha van weboldala, de nincs látogatottsága. Alapvetően erre ad megoldást a keresőoptimalizálás, de számos esetben fordult elő, hogy nem is a látogatók számával volt probléma egy-egy ügyfelemnél, hanem a látogatók minőségével, vagy a honlap struktúrájával. Az optimalizálás során végrehajtott apróbb módosítások és a megfelelő kulcsszavak kiválasztása után – igaz a látogatók száma is kétszeresére nőtt – megrendelések száma ötszörösére növekedett.

A “Csináld Magad” Keresőoptimalizálás Könyvem megrendelhető a honlapomon, valamint szolgáltatásaimról és az árakról is pontos információ található ott.
Ha személyes konzultációra van igény, természetesen nyitott vagyok egy találkozóra is, de ha online kényelmesebb Önnek, akár egy videó konferencián is átadhatom tudásom.

Leave a Reply