OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Egyéb kategória

Mindenki harmonikus életre vágyik, ugyanakkor a boldogság elérése nem könnyű, célratörően meg kell dolgoznunk érte. Ebben segít az áthangolás, amely egy olyan módszer, amely segítségével átalakítjuk életünk valamely jellemzőjét álmaink elérésének érdekében.

A dolgok ilyentén való átalakításával megismerhetjük a boldogság, a belső békesség állapotát.

Ha az ember megvizsgálja az életét, biztosan felfedez legalább egy elemet, amivel nem elégedett és fejlesztésre szorul, ilyen lehet a fizikai kondíció. Mivel egy tünetnek több forrása is van, így a probléma is jellemzően összetett.

A fentiek értelmében az áthangolás is összetett eljárás, ahol az együttes munkán túl egyéni teendők is várják az ügyfelet. Az életünket megmérgező negatív dolgok, mint például az elfojtás, a szorongás, stb. megszüntethetők vagy mérsékelhetők. Ugyanakkor a pozitív előjelű tulajdonságainkat erősíteni tudjuk, ilyen példának okáért az eredményesség növelése vagy a családi kapcsolatok fejlesztése. Az áthangolás előnyei közé tartozik, hogy nem igényel külön előkészületeket, hogy gyorsan végbemegy, tartós, és nincs kellemetlen mellékhatása.

Az alapítvány munkatársaival a honlapon megadott elérhetőségek alatt vehetik fel a kapcsolatot.

Leave a Reply