OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

Az amerikai Katchakid cég partnereként az elmúlt hét évben forgalmazzuk telepítéssel együtt a megfelelő minőségi tanúsítvánnyal bíró központi feszítésű védőhálót. Ezen túlmenően szintén tanúsítványokkal rendelkező téli-nyári biztonsági takarót medencék részére.

A központ feszítésű csigasoros kiegészítésű biztonsági hálós tekarás megakadályozza a gyermekbaleseteket a medence és kerti tó környezetében. Anyaga és kostrukciója segítségével télen-nyáron biztosítja a biztonságos környezetet a kertben gyermekek részére. Az előírásoknak megfelelően képes több mint 200 kg terhet oly módon elviselni, és ugyanakkor minden használatos vegyszernek és időjárási környezetnek (UV állóság) ellenáll. Használata a család női tagjai számára is egyszerű és biztonságos, mert nem lehet rosszu felrakni.

Mindenkinek aki szeretné megóvni a kisgyermekeket a tragikus balesetektől és birtokában van egy kerti medencének vagy kerti tónak. Nem csak kisgyermekes családoknak, mert a vendéggyermekek biztonságára is kell gondolni.

Megteremti a biztonságos kerthasználatot a gyermekek részére és ugyanakkor nem rontja el a víz (medence, kerti tó, csobogó..)látványát és hangulatát.

Cégünknél vásárolható meg a termék országos szinten és kizárólag telepítéssel együtt forgalmazzuk. Ez a garancia többek között, hogy minden helyi adottságot figyelembe tudunk venni. (pl. lépcső, medenceforma, burkolatok kialakítása /fa, térkő, beton,stb). ugyanilyen módon szolgáljuk ki a környező országokban felmerülő igényeket is.

Leave a Reply