OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Egyéb kategória

A Metric Kft szakértői-mérnöki irodát és akkreditált laboratóriumot foglal magába. A szakértői irodában kémiai biztonsági tanácsadással és környezetvédelmi adminisztrációs szolgáltatásokkal foglalkozunk. Akkreditált laborunkban víz-, talaj-, kenőanyag- és hulladékvizsgálatokat végzünk.

Biztonsági adatlapok fordítása és készítése a hatályos jogszabályoknak megfelelően (REACH, CLP), címketerv készítése, OKBI-bejelentés.
Környezetvédelmi adminisztrációs szolgáltatások: környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása, bejelentések bevallások készítése, szakértői jogosultságot igénylő feladatok ellátása, mint pl. hatásvizsgálat, felülvizsgálat IPPC.
Fizikai-kémiai és mikrobiológiai vizsgálatok akkreditált laborban az alábbi mintákból:
Vízminták, ezen belül ivóvíz, kútvíz, szennyvíz, felszíni és felszín alatti víz, technológiai víz.
Olajminták: kenőanyagok, hűtő-kenő folyadékok, emulziók.
Talajminták, hulladékminták.

Ügyfeleink egyrészt olyan cégek, amelynek vannak környezetvédelmi kötelezettségei, akár adminisztrációs, akár vizsgálatokat igénylő, mint pl. ivóvíz ill. figyelőkutak vizének vagy hulladék, talaj vizsgálatára kötelezett.
Ivóvíz-vizsgálatokat végzünk olyan üzemek, vendéglátó-ipari egységek részére, amelyek újonnan épültek, vagy a vízvezeték cseréje miatt szükséges a víz – elsősorban mikrobiológiai – vizsgálata.
Lakossági ügyfeleknek elsősorban ivóvíz-vizsgálatokat végzünk, (kútvíz, új épület rákötése a vezetékes vízre)számukra két vizsgálati csomagot dolgoztunk ki. A biztonsági adatlapok készítését illetve fordítását vegyi termékek gyártói és forgalmazói részére végezzük, amelyek nem akarnak vagy nem tudnak szakembert foglalkoztatni ilyen feladatokra.

Minden környezetvédelmi adminisztrációs feladatot át tudunk venni ügyfeleinktől. Vizsgálólaborunk szaktanácsadással segíti a bevizsgált minta tulajdonságaival kapcsolatban (pl. szennyezettség, fertőzöttség, további felhasználhatóság, a hulladék lerakásának lehetőségei). Környezetvédelmi szakértői háttérrel többek között beruházások indítása támogatható meg, illetve korábbi környezetszennyezés és annak mértéke állapítható meg.

Címünk:
METRIC Kft
2921 Komárom, Szabadság u. 6.
Tel: 34-540-920
Fax: 34-540-929
E-mail: info@metric.hu
Olyan minták esetén, amelyeknél nem szükséges akkreditált mintavétel, postai úton bárhonnan tudunk mintákat fogadni. Az akkreditált mintavételt igénylő szolgáltatásaink esetén a mintavételt mi végezzük, ez bárhol az országban lehetséges, bár a kiszállási díj a távolságtól is függ. Biztonsági adatlapokkal és a környezetvédelmi szolgáltatásokkal kapcsolatban sincs kötöttség, mivel minden szükséges információ elektronikus úton továbbítható.

Leave a Reply