OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Helyi és regionális

Honlapunk bemutatja a Miskolcon megtalálható kiadó irodákat. Minél több információt igyekszünk közölni oldalunkon a különböző ingatlanokról. Ezek döntő érvek lehetnek egy adott ingatlan bérlésekor. Még több információt találhat meg oldalunkon.

Az ingatlanok alapadatain kívül bemutatásra kerül azok környéke is. A térképekkel a tájékozódásban próbálunk segíteni, de több fotót is közlünk az egyes irodákról, amennyiben lehetőségünk nyílik rá. Megnevezzük a területen található forgalmasabb helyeket és a közlekedési lehetőségeket.

Szolgáltatásainkat bárki igénybe veheti, legyen az magánszemély, kis- és közép vállalkozás vagy nagyobb cégek.

Az üzlethelyiségek felhasználási módjának csak a képzelet szabhat határt. Alkalomszerű bérlés esetén tárgyaló- és bemutatóteremnek, de akár továbbképzések lebonyolításához is nagyon alkalmasak lehetnek ezek. Fel lehet használni akár képviseleti irodának vagy ügyfélszolgálati irodának is. Átalakíthatóak üzletnek is. Sokak számára lehet hasznos, ha a vállalkozását szeretné beindítani, átköltöztetni vagy esetleg terjeszkedni szeretne.

Ingatlanjaink túlnyomóan Miskolcon találhatóak meg a kül- és belvárosban egyaránt. Az ingatlan bérlésével kapcsolatos kérdéseket és információkat a weboldalunkon található kapcsolatfelvétel hivatkozás segítségével kaphat.

Leave a Reply