OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Egyéb kategória

Az Auto Trader Magazinok már 15 éve Magyarország egyik vezető országos autópiaci kiadványai, melyből mindenki megismerheti a kereskedők és magánemberek által az egész ország területén eladásra szánt személyautók, teherautók, motorkerékpárok, lakókocsik, vízijárművek, és alkatrészek bőséges kínálatát.
Napjaink egyik legnagyobb és legismertebb magánkézben lévő lapkiadó vállalkozása 1996-ban adta ki az első Auto Trader Magazint hazánkban, ami első magyar képes hirdetési kiadványként az itteni piacon kuriózumnak számított.
Az egész ország területén elérhető kiadványaink minden héten kedden jelennek meg, terjesztésük a Lapker hálózatában történik. Lapzártáink a rövid átfutási idő miatt egyedülállóak Magyarországon.
Honlapunk olyan új szolgáltatásokat, technikai megoldásokat kíván felvonultatni, amelyek segítségével egyre több partnerünk számára szeretnénk még érdekesebbé, hasznosabbá tenni a weblapon eltöltött időt.

Mi vagyunk „Az igazi képes hirdetési magazin“, ahol egymásra találhat vásárló és eladó.

Kortól és nemtől függetlenül kínáljuk szolgáltatásainkat partnereink és látogatóink részére. Ha autót kínál, nálunk márkaspecifikus hirdetését, közvetlen ajánljuk az érdeklődő partnerek és látogatók részére.

Küldetésünk, hogy partnereink igényeit a várakozásukon felül elégítsük ki, segítsünk nekik a céljaik elérésében, és hogy továbbra is biztonságos, megbízható társak maradjunk a mindennapokban. Országos szakképzett értékesítési hálózatunk, központi irodánk, ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre állnak, és igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó, piaci elvárásoknak is.

Kereskedés határok nélkül.

Leave a Reply