OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Az Armacomp Számítástechnikai szaküzletekben értékesítünk számítástechnikai eszkzöket (notebook, netbook, nyomtató, nyomtató kellékek, perifériák, stb.), rendszergazdai szolgáltatást nyújtunk, számítógép szervízként is működünk, valamit internet előfizetési lehetőség is megtalálható nálunk.

Ügyfeleinknem kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk (szervíz, tanácsadás), valamit jó minőségűű termékeket jó áron kínálunk.

Magánszemélyektől kezdve a kisvállalkozásokon át a nagyobb cégeken keresztül állami intézményekig mindenkinek nyújtunk rendszergazdai szolgáltatásokat és szállítunk számítástechnikai eszközöket.

A probléma legfőképpen mindíg az ár, és a garancia. (Megfelelő support). Vásárlóink és ügyfeleink nyugodtan fordulhatnak hozzánk garanciális, vagy akár egyéb problémával( olyan termékkel kapcsolatban is, amit nem tőlünk vásároltak). Mi igyekszünk gyors és hatékony megoldást találni problémáikra.

Üzleteink Jász-Nagykun-Szolnok megyében találhatók. Karcagon, Martfűn és Törökszentmiklóson. Törökszentmiklósi üzletünknél cél, hogy az emberek ne Szolnokra járjanak át vásárolni, hanem hozzánk téjenek be.

Leave a Reply