OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Koós Viki 2004-ben végzett kozmetikusként, az arcjóga program megteremtője, valamint többek közt andragógus, elsősorban édesanya.

Az arcjóga program egy olyan új, alternatív módszer, melynek segítségével felesleges kiadások nélkül lehet halványítani, vagy akár teljesen megszabadulni a ráncoktól. Emellett a lelket is ápolja, hiszen nagy hangsúlyt fektet a vendégekkel való kommunikációra.

Elsősorban olyan hölgyeknek ajánljuk, akik belefáradtak a csodakrémek által ígért hamis eredmények hajszolásába, azonban nem szeretnének kés alá feküdni a fiatalos arcvonások újbóli megszerzése érdekében.

A gyakorlat segítségével pár hét alatt halványodni kezdenek a bajuszráncok, eltűnnek a szem környéki ráncok, a toka apadni kezd, a felső orca megemelkedik. Emellett még olyan élettani hatásokat tapasztalhatunk, mint a hormonháztartás stabilizálása, vagy a stressz szint csökkenése.

Személyesen csak Budapesten található meg a vállalkozás, azonban az interneten keresztül országszerte bárki számára elérhető. Bátran keressenek e-mailen vagy telefonon.

Leave a Reply