OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Dr. Almási Csaba vezetésével működő állatorvosi rendelő, mely a kutyákon és macskákon számos más házikedvencet is ellát.

A rendelő Csömör, Ady Endre u. 19 szám alatt található.

A rendelő nem csak a csömöri gazdák számára áll nyitva: gyakran keresik fel Budapest XVI. kerületéből (Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Sashalom, Rákosszentmihály) és a környező településekről (Kistarcsa, Kerepes, Gödöllő, Szada, Veresegyháza).

A szolgáltatások között megtalálhatóak: védőoltások kutyák, macskák, nyulak és vadászgörények részére. Teljeskörű belgyógyászati ellátás, beleértve a fizikális vizsglálatot és az azt követő műszeres diagnosztikát, ultrahangos vizsgálatot, vérvételt és helyben vércukor mérést. A laborvizsgálatok (vérminták, vizelet- és székletminták, bőrminták, bakteriológiai vizsgálatok stb) 12 óra alatt elkészülnek.

A rendelő a házi kedvencek állatorvosi ellátása mellett adminisztratív feladatokat (microchip beültetés és regisztrálás, Európai Uniós Állatútlevél kiadása) is végez. Lehetőség van vényköteles állatgyógyászati készítmények megvásárlására helyben.

Leave a Reply