OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

A lakástakarékok szakértője – Alfa Kapos Kft.

Ma Magyarországon több mint 1 200 000 lakástakarék szerződésben gyűjtik megtakarításaikat az emberek. Többségük nem tudja mire és hogyan kell felkészülnie és hogyan használhatná ki jobban a lakástakarék szerződések egyedi lehetőségeit. Lakás takarékpénztáraknál érdemes takarékoskodni. 30% állami támogatás, alanyi jogon jár!

Weboldalunkon keresztül gördülékenyen kötheti meg szerződését, valamint megtalálja a lakás-takarékpénztárak összehasonlítását és akcióit!

A lakás-takarékpénztárak előnyei: vissza nem térítendő, alanyi jogon járó állami támogatás (maximum évi 72 000 Ft), Kedvező fix Ft alapú hitellehetőség, a megtakarítás teljes mértékben kamatadómentes, valamint a befizetett összegek és azok kamatai az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.

Lakásvásárlóknak, felújítóknak, társasházaknak, stb.

Magyarországon három pénzintézetnél köthet lakástakarék, lakáskassza szerződést, amelyek az OTP, a Fundamenta és az Erste. Amennyiben Önnek még nincsen lakástakarék szerződése és nálunk köti meg azt, akkor velünk még jobban jár, mert nem engedjük el az Ön kezét szerződéskötésünk után sem!

Látogasson weboldalunkra!

Leave a Reply