OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

Az Advocatus a DLA Piper első magyar nyelvű jogi blogja. A bejegyzésekben jelenleg három szakterülettel foglalkoznak a DLA magyarországi partnerei. Ezek a pénzügyi szabályozás, a munkajog valamint az internet és a közösségi média legújabb kérdéseinek szegmensei.

Az Advocatus blog iránytűként szolgál az átalakulóban lévő világban mindazok számára, akik közérthető formában szeretnének jogi kérdésekben tájékozódni. A DLA Piper tevékenysége során nap mint nap szembesül a piaci szereplőket érintő globális kihívásokkal.

Szakmai blogunk cégvezetők, felelős döntéshozók és szakemberek számára készül. Olvasóink, akik megbízható jogi ismereteket keresnek, ám nem kívánnak elmerülni a paragrafusok boncolgatásában, itt megtalálhatják számításaikat.

bejegyzésekben jelenleg három szakterülettel foglalkoznak a DLA magyarországi partnerei. Ezek a pénzügyi szabályozás, a munkajog valamint az internet és a közösségi média legújabb kérdéseinek szegmensei. A blog Adatvédelem, IT, IP aloldala az internet világában felmerülő jogi kérdéseket veszi nagyító alá, így például a felhőszolgáltatás adatvédelmi kérdéseit, vagy a közösségi oldalak körül kialakult jogi vitákat vizsgálják. AZ IT terület jogi kérdéseinek bebarangolásán túl az olvasó tájékozódhat a PTK, a munka törvénykönyve és a felmondás kérdéseiben is.

A DLA Piper globális jogi iroda, amely 4200 ügyvédet foglalkoztat Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet több mint 30 országában, biztosítva ügyfelei jogi problémáinak magas szintű megoldását.

Leave a Reply