OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Műanyag ABLAK és nyílászárók-nagykereskedelmi árakon, versenyképes árakkal, műanyag ablakok Magyarországon.

Legkésőbb 3-4 héten belül megrendeléstől számítva beszereljük az ön nyílászáróját vagy ablakát. Munkát vállalunk egész Pest megyében, valamint országosan.

A szerelés és értékesítés a mi műanyag ablakainknál magas szintű, mi az ügyfélre összpontosítunk elérhető áron minőségi műanyag ablakot kínálunk. Prioritásunk: a régi ablakokat elszállítjuk amennyiben a műanyag ablakait nálunk rendeli meg, valamint velünk szerelteti be. Műanyag ablak telepítése során eltávolításra kerülnek a régi ablakok, és mi a kőművesmunkát is maximális udvariassággal elvégezzük. A műanyag ablak kínálatunk a standard, valamint a kerek vonalak, igény szerint további bevonatokkal is rendelhető, ami plusz költséget jelent, de ezáltal még vonzóbb, és modernebb megjelenést biztosítva folyamatos karbantartást(festést) nem igénylő műanyag ablakának.

Cégünk lakossági, valamint kis és nagyvállalatoknak is nyújt szolgáltatást műanyag ablak kereskedelem mindenkinek.

Műanyag ablakok, milyen előnyökkel rendelkeznek a műanyag ablakok?

A műanyag ablak fő tulajdonsága megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen, következetesen vonzó megjelenést biztosít.Műanyag ablakok speciális bevonata miatt karbantartást nem igényel!

2133 Sződliget Rezeda u 9.
E-mail:kftdaidalos@gmail.com
Tel:06 70 505 6374 DAIDALOS B&M KFT

Nagykereskedelmi szempontból,országosan kiszolgáljuk viszonteladóinkat.

Leave a Reply