OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Utazás és szállás

Abádszalókon, A Tisza-tó partjánál egy évtizedes tapasztalattal kínálunk szálláshelyeket. Fő irányelvünk a vendégek teljes körű megelégedésének megszerzése, mert biztosak vagyunk benne, ha jól érezte magát, jövőre is visszajön hozzánk, s még barátainak is ajánl minket.

A nyaralásra az egyik legjobb választás Abádszalók!
Abádszalók egész nyáron programokkal, rendezvényekkel várja a kedves vendégeket. Minden évben a tavaszt a Tiszator böllérversennyel kezdik, de nyár elejét a Kompérfesztivál szokta indítani. Állandó programunk a Tisza-tó Szépe Szépségkirálynő Választás, a Csipkeverők Országos Találkozója, koronglövészet, vagy a szezonzáró Ki a Legény a Gáton, erős emberek versenye is. Sok érdekesség várja a Tisza-tó leglátogatottabb városában a szórakozni, vagy pihenni vágyókat.
A horgászoknak is kitűnő választás Abádszalók, hiszen a Tiszai hal messze földről híres.
Mi szálláshelyét biztosítjuk! Kontra – Madarasi lakás
Ha további információt szeretne megtudni a rendezvényekről,
Abádszalókról, vagy a szálláshelyekről, látogassa meg honlapunkat! http://www.abad.hu

Főként magánszemélyek, kisebb társaságok, családok, párok igényeit elégíti ki a szálláshely, de természetesen kisebb vállalkozások, osztályok elhelyezését is meg tudjuk és tudtuk oldani.

Aki Abádszalókon szeretne nyaralni, annak mindenképpen tudjuk ajánlani oldalunk meglátogatását, mert minden információt meg tudunk adni, a programoktól a biztonsági előírásokig az érdeklődőknek.

A szolgáltatásainkról bővebben a http://www.abad.hu weboldalon, vagy e-mailben a szallas@abad.hu címen tud érdeklődni.

Leave a Reply