OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A jó hangulatú lakodalmak, bálok, utcabálok, céges és magán rendezvények hangulatfelelőse a Ricsi Trió rendezvény zenekar!
Akár csak hangosítást is vállalunk, kisebb-nagyobb zárt vagy szabadtéri rendezvényen!
Igény szerint 2-től 6 főig!

További információk:
www.ricsitrio.hu
+36 70 395 4020
+36 30 741 5244

Lakodalmak és esküvők (kérés esetén háznál zenei kikérővel, ill. utcai kísérettel) szilveszteri rendezvények, bálok, utcabálok, házibulik, partik, céges vagy magán rendezvények igényes zeneszolgáltatása, hangosítása, valamint külön igény esetén a rendezvény mai és retro disco-val való megfűszerezése!

Egyszóval bárhol az országban (vagy az országhatárokon is túl), legyen szó bármilyen rendezvényről, minden korosztálynak, amennyiben széleskörű zenei stílusra lenne szükségük a Ricsi Trió zenekar felvértezve a hagyományokkal és a modern lehetőségekkel, maximálisan a nagyérdemű közönség szórakoztatását tűzte ki célul.

Kisebb és nagyobb cégektől a magánszemélyekig mindenkinek ajánljuk szolgáltatásainkat, akik minőségi, igényes zeneszolgáltatást és hangosítást szeretnének rendezvényükön!

Egy jó hangulatú rendezvény elengedhetetlen kelléke egy széles repertoárú, profi hangosítással rendelkező, a hagyományokkal és a modern lehetőségekkel felvértezett rendezvény zenekar, amely a hagyományos mulatós, örökzöld slágerek mellett, hangulatos magyar és külföldi “bárzenékkel”, világslágerekkel vagy akár pörgős retro és mai disco slágerekkel táncra és mulatságra invitálja a vendégeit!

Szolgáltatásaink elérhetőek az ország egész területén sőt akár az országhatárokon is túl! (szívesen és szerencsékre sokat utazunk pl.: Románia, Szlovákia, Norvégia stb.)

Leave a Reply